Testreszabott rendszerek készítése

 

   
 
Ön is szembesült már azzal a helyzettel, amikor egy készen vásárolt szoftverrel nem tudta megoldani a kívánt feladatokat?

Leírása alapján megfelelőnek tűnő rendszer csak külföldről szerezhető be, idegen nyelvű és nem a magyar sajátosságoknak megfelelően készült?

Bár az alapár elfogadható, de a magyarítás, testreszabás költségei végül többszörösét teszik ki az eredeti költségvetésnek és megfelelő rendszertámogatás sem áll rendelkezésre - a hatalmas beruházás után kényszerpályán érzi magát?

Mi a megoldás? Készíttesse el saját, testreszabott rendszerét velünk!

Írja meg nekünk, hogy milyen feladatok elvégzésére, statisztikák elkészítésére keres egy rendszert. Mi azonnal  felvesszük Önnel a kapcsolatot a lehetséges megoldások  és költségek egyeztetése céljából, melyek közül végül Ön választhatja ki, hogy melyik felel meg leginkább elvárásainak és pénztárcájának.

Kérjen árajánlatot a sales()kvmtechnologia.hu e-mail címen vagy elérhetőségeink bármelyikén!
 
Miért is előnyös egy testre szabott rendszer készítése?
   
Nem kell megvásárolnia csak azért több méregdrága szoftvert, hogy egy-egy funkciójukat használhassa!
    Nem járhat úgy sem, hogy a különböző gyártóktól vásárolt szoftverek nem megfelelő kompatibilitása és kommunikációja megnehezíti, vagy néha ellehetetleníti cégénél a munkavégzést!
    Az egyedi szoftverfejlesztés nagy előnye, hogy Ön döntheti el, hogy a kívánt alkalmazás milyen funkciókat és szolgáltatásokat tartalmazzon, így a kívánt szoftver maximálisan megfelel az Ön cége igényeinek.
    Egyedi szoftverrel hatékonyabban, egyszerűbben és célirányosabban tudja cége munkáját, feladatait végezni.

Hogyan készül a testreszabott rendszer?

A vállalatuk tevékenységének megismerését követően, hosszú évek tervezési és programozási tapasztalatait felhasználva tervet készítünk, majd ez alapján készítjük el a kívánt szoftvert. A terv készítése során folyamatosan egyeztetünk Önökkel, ezzel garantált, hogy a megoldandó feladatokat a leghatékonyabban oldja meg az elkészítendő alkalmazás. Az elkészült rendszert az Önök kívánságára telepítjük, a használatát alkalmazottjainak betanítjuk, majd támogatjuk a működést.


Magas szinten tartjuk és folyamatosan fejlesztjük szakmai ismereteinket, mindemellett sok éves tapasztalattal rendelkezünk már az egyedi szoftverfejlesztés területén, hiszen a forgalmazott rendszereink nagy része egy olyan sajátos területet fed le, amelyen alapvető igény a rendszerek testreszabása.

A fejlesztési projektek során kiemelt célunk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt produkáljuk az  igényeknek megfelelő, magas minőségű szoftvert, ezért - ahol csak lehet - már meglévő, nyílt forrású megoldásokra támaszkodunk. Ez egyben biztosítja azt is, hogy a projekt költségeit alacsonyan tarthassuk. A teljes életciklusra jellemző az adott fázist támogató modellező és dokumentumkezelést támogató szabványos és elismert eszközök, módszerek következetes használata, mely a kiterjeszthető, továbbfejleszthető, hosszú távon használható rendszerek előfeltétele.

Munkatársaink kiterjedt ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek az alábbi területeken:

    Legfiatalabb fejlesztőnk is legalább 5 év önálló fejlesztői tapasztalattal és szakirányú végzettséggel rendelkezik
    Modern, UML alapú módszertanok alkalmazása a tervezés során
    Szoftverfejlesztés mindkét fő asztali operációs rendszer családra (Microsoft Windows és különböző Linux disztribúciók)
    Adatbázis kezelés
    Szoftver fejlesztőeszközök: Delphi, C+
    Web technológiák: .NET, Java, PHP
    Informatikai rendszerek illesztése, integrálása

Nagy gyakorlatal rendelkezünk SQL adatbázisok készítésében és használatában:

    Interbase
    Firebird
    PostgreSQL/PL-PgSQL
    MS-SQL/T-SQL
    Sybase (stratégiai partnerünk)/T-SQL
 
Copyright 2010. (c) KVM Technologia Magyarorszag KFT.
Address: H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12., Email: sales()kvmtechnologia.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!