Történetünk

A CCS Hungary Cargo Community System Kft.-t, a KVM Technológia Magyarország Kft. elődjét-t 1993-ban alapították. A KVM Technológia Magyarország Kft.-t 2010.-ben hozták létre kifejezetten a KVM eszközök disztribúciójára, amint azt a neve is mutatja.

A mai napig 100%-osan magyar tulajdonban van.

Székházunk a 17. kerületben található, ahol közel 20 alkalmazottal dolgozunk azon, hogy az Önök számítástechnikai eszköz beszerzési igényeit hazánkban egyedülálló színvonalon elégítse ki.

Párhuzamosan ügyfélkörünk bővülésével tevékenységi körünk is kiszélesedett. Büszkék vagyunk rá azonban, hogy a kiszélesedett tevékenységi körünk ellenére, minden területen képesek vagyunk az ügyfeleink minőségi elvárásainak teljesen megfelelni.


A mai modern, internetes világban is cégünk változatlanul tisztességgel tárgyal minden ügyféllel, mert meggyőződésünk, hogy csak így tudunk előrejutni a piacon és kölcsönösen előnyös üzleteket kötni.

A növekvő minőségi elvárások és az élesedő verseny miatt ma már minden cég, így Önök számára létfontosságú, hogy megfelelő informatikai háttérrel rendelkezzen. Az ehhez szükséges informatikai eszközök és szoftverek beszerzésekor ezért fontos, hogy mind a technikai, mind a hosszabb távú gazdaságossági és természetesen a költség szempontokat figyelembe vegyék.
Cégünk ebben a piacvezetők között helyezkedik el, hiszen informatikai szolgáltatásaink bevezetésekor elsődleges célunk az volt, hogy korrekt árakon, biztos és kiszámítható garanciális háttérrel, és szakszerű kiszolgálás mellett szállítsuk le a megrendelt termékeket Partnereinknek!

A kollégáinkat mindig a legnagyobb körültekintéssel választjuk meg, szem előtt tartva, hogy a több éves szakmai tapasztalat mellett – szoftverfejlesztés, rendszerépítés és fejlesztés, rendszerfelügyelet, hardver és szoftverismeretek és még sok egyéb terület –, elég fiatalok is legyenek ahhoz, hogy a lehető leghamarabb tudjunk reagálni az informatikai életben bekövetkező változásokra, megfelelve a legújabb trendeknek és technológiáknak. Mindemellett odafigyelünk arra is, hogy Önöknek korszerű, kipróbált termékeket ajánljunk elérhető áron.

Minden informatikai feladatot örömmel átvállalunk Cégüktől. Mindez Önök számára egy egyedileg kifejlesztett bármely munkafolyamatot elvégző és felügyelő szoftver elkészítésétől és telepítésétől kezdve, az ezt üzemeltető hardver hálózati rendszer kiépítésén keresztül a kész informatikai rendszer felügyeletéig mindent magában foglaló teljeskörű szolgáltatást jelent (pl.: hálózati eszközök nagykereskedelmi áron történő beszerzése, az alkalmazottak oktatása, webes áruházuk megtervezése stb.).
 
 
Copyright 2010. (c) KVM Technologia Magyarorszag KFT.
Address: H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12., Email: sales()kvmtechnologia.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!